Serge Caelers

Kosten en Vergoedingen

Kosten, vergoedingen en registratie

De investering in jezelf is € 95,- per sessie. Een sessie duurt (minimaal) 1,5 uur. Wanneer een sessie uitloopt zullen daar geen extra kosten voor worden berekend.

Ik ben geregistreerd bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), Tuchtrecht Complimentaire Zorg (TCZ) en de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH). Daarmee worden mijn diensten vergoed door alle ziektekostenverzekeraars. Tevens ben ik aangesloten bij het SCAG Hier kun je terecht wanneer je een klacht hebt omtrent een behandeling.

Voor meer informatie omtrent NBVH, RBCZ/TCZ en SCAG: als je op de homepage de logo’s  van de  betreffende organisaties/instanties aanklikt wordt je automatisch doorgelinkt naar de diverse websites van deze organisaties en instanties.
Je vindt daar ook uitleg over de klachtenprocedure (SCAG)

Vergoeding door je ziektekostenverzekering vindt plaats, afhankelijk van hoe je verzekerd bent bij een ziektekostenverzekeraar.

De eerste sessie is geheel gewijd aan het intakegesprek. Voor een goed verloop van de behandeling is de persoonlijke kennismaking, het formuleren van de hulpvraag / de beoogde doelen en een inzicht in de levensomstandigheden en levensgeschiedenis van essentieel belang.

Wil je meer weten? Vraag hier meer informatie aan.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
VOEL JE VRIJ OM GELUKKIG TE KUNNEN ZIJN

Klaar om de eerste stap te nemen?

En wil je hierbij deskundig geholpen worden? Neem dan contact met me op. De drempel is altijd laag.