Burnout is een verschijnsel dat ik in mijn praktijk dagelijks tegen kom… Het lijkt om zich heen te grijpen als een besmettelijke ziekte.

De oorzaak ligt vaak al in onze jeugd waar wij leren ‘hoe het moet’.. We krijgen van onze ouders de eerste lessen in het leven en onbewust conformeren we ons daar dan aan (er is immers geen andere keuze..).

In de informatie die wij van onze ouders ‘absorberen’ (zowel bewust als onbewust), zitten echter ook vaak angsten en belemmerende overtuigingen (waar vaak veel ‘moeten’ in voor komt) waardoor we op zeker moment in het leven vast kunnen lopen.

Dit kan erg confronterend zijn….

Oude overtuigingen gelden niet meer…. en wat je gisteren als waarheid zag zie je vandaag totaal anders…. Je vraagt je af hoe het morgen zal zijn!

Dit is het moment waar jij je ‘oude ik’ mag gaan loslaten zodat je ‘nieuwe ik’ zich kan gaan manifesteren en jij, meer als ooit, de kans krijgt om vanuit jou eigen voorwaarden te gaan leven!

Het is de belangrijkste transformatie in je leven en vaak ook de meest intense.

Samen met jou ga ik op zoek naar je nieuwe ik en help ik je in korte tijd je angsten te neutraliseren en leidt ik je door deze ‘emotionele achtbaan’ heen.

Daarvoor gebruik ik een combinatie van disciplines: hypnotherapie, NLP en EMDR.

Dit is een unieke combinatie van disciplines / technieken waarmee je vlug tot de diepere lagen van de psyche door kan dringen en waarmee je dus in relatief korte tijd al grote resultaten kan bereiken.

Een snelle en doelgerichte therapie waarmee jij leert om je vrij te voelen om gelukkig te zijn!